Premijer Plenković na predstavljanju projekta vanjskog olimpijskoga bazena na Višnjiku

U sklopu posjeta Zadru i Zadarskoj županiji, premijer je prisustvovao predstavljanju najnovijeg projekta koji će se realizirati u sklopu ŠC Višnjik.

U sklopu posjeta Zadru i Zadarskoj županiji, premijer Andrej Plenković sa svojim suradnicima posjetio je i kompleks ŠC Višnjik te se uvjerio u razvoj jednog od najboljih športskih centara u Hrvatskoj. Prisustvovao je tom prigodom i predstavljanju projekta izgradnje vanjskog olimpijskog bazena s popratnim sadržajima.

Premijer Plenković izrazio je zadovoljstvo što je opet u posjeti Gradu Zadru i Zadarskoj županiji te naglasio da mu je drago vidjeti kako Zadar iz godine u godinu raste i razvija se.

Hvala domaćinima, gradonačelniku Dukiću i županu Longinu, zadovoljstvo mi je bilo prisustvovati prezentaciji. To će biti dodatan sadržaj koji će, već ionako bogati sadržaj na Višnjiku podignuti na razinu više. Čestitam svima na projektu otvorenog olimpijskoga bazena što će, uz druge kvalitetne projekte u Zadru i županiji, imati i moju i potporu Vlade RH, kazao je Andrej Plenković.

Športski centar Višnjik sjajan je primjer neprekinutog razvoja Zadra. Uvijek težimo boljem, čak i u onim segmentima u kojima smo predvodnici u državi. Sportska infrastruktura u našem je gradu na zavidnoj razini, a otvoreni olimpijski bazen odlično će ju upotpuniti, rekao je gradonačelnik Dukić ovom prigodom.