Video premijera – Za budućnost s osmijehom!

Predstavljamo službeni promo spot „Za budućnost s osmijehom”. U nešto više od tri minute prošli smo kroz uspjehe koje je Zadar postigao u protekle četiri godine, usprkos izazovima uzrokovanim poplavom i korona krizom. Prikazane su mnoge od milijardu i pol kuna vrijednih investicija koje su trenutno aktivne u gradu. Uspjesi su to svih građana koje možemo zahvaliti solidarnosti, razumijevanju, ali i dobroj pripremi projekata financiranih iz EU fondova.

Nered rušenje, puno priče, a malo rada nikad nisu bili dio zadarske vizije.

Zadrani nikad ne odustaju. Nije nas moguće zaobići i svaki put kad su strateški projekti u pitanju izborili smo se za interese svog grada. Borba se još jednom isplatila. U suradnji s Vladom dovodimo linearni akcelerator i s našim Sveučilištem i Županijom, stvaramo preduvjete da zadarska bolnica postane klinički bolnički centar.

Uz „projekt stoljeća“, aglomeraciju Zadar – Petrčane, koju nitko više ne smije zaustaviti, u prvom planuu je i nekoliko mjera za nove četiri godine od kojih su najupečatljivije one koje se odnose na mlade obitelji, potporu umirovljenicima te projekt potpune otvorenosti gradske uprave. Digitalizacija i potpuno otvaranje gradske uprave omogućit će nam da sve manje odlučujem ja, a sve više vi.

Zadrani ne vole ljude koji mijenjaju stranu kako „vitar puše“, a nered, rušenje, puno priče, a bez rada nikad nisu bili dio naše vizije. Samo zajedno osigurat ćemo nastavak rasta i razvoja, dovršetak velikih projekata, provedbu zajedničke vizije i svijetlu budućnost. Budućnost s osmijehom!

Branko Dukić