O MENI

Rođen 27. ožujka 1966. u Zadru gdje sam i odrastao. Srednjoškolsko obrazovanje počinjem u klasičnoj gimnaziji, a nakon dvije godine školovanje nastavljam u medicinskoj školi čijim završetkom stječem zvanje fizioterapeuta. Medicinski fakultet potom završavam u Rijeci 1992. te se kao doktor medicine vraćam u Zadar gdje započinjem staž u Općoj bolnici Zadar.

Nedugo nakon početka stažiranja, u rujnu 1992. odlazim u Domovinski rat te pristupam 134. gardijskoj brigadi koja se ubrzo transformira u TG 134. Osnivanjem 84. gardijske bojne u Zadru postajem njihov pripadnik kao profesionalni vojnik u svojstvu liječnika.

Do obnašanja dužnosti gradonačelnika radio sam na mjestu pročelnika Odjela ginekologije i opstetricije u OB Zadar na čijem sam čelu bio gotovo 13 godina, s preko ukupno 25 godina radnog iskustva u struci. Titulu specijalista ginekologije i opstetricije stekao u Klinici za ginekologiju u KBC Rijeka 2001., a subspecijalist za ginekološku onkologiju postao 2005. godine.

Član sam Lige protiv raka Zadar od 2005. godine te aktivno s ostalim članovima sudjelujem u organizaciji humanitarnih akcija i drugih aktivnosti Lige, a kao predsjednik Lige izabran sam 2013.

Hrvatskoj demokratskoj zajednici pridružio sam se 2006., a aktivno počinjem djelovati kroz rad u mjesnom odboru u Stanovima gdje sam postao predsjednik 2007. i tu dužnost obnašao do 2014 godine. Gradski vijećnik u Zadru od 2009., u dva mandata.

Sretno oženjen i otac četvero djece.